Eettafels, rvs tafelpoten & massief houten tafelblad

Zelf je eigen eettafel samen stellen. Hoe gaaf is dat! Alle rvs tafelonderstellen zijn te combineren met ieder tafelblad. Verschillende modellen rvs tafelpoten zijn leverbaar in meerdere pootdikten. Zowel vierkante als rechthoekige en dunne & dikke.

Voor het direct zien van alle eettafels scroll door naar beneden!

Tafelpoten in verschillende vormen. N poten, U poten en gesloten rechthoekige rvs tafelpoten zijn hier te vinden in meerdere variaties. Tafelonderstel waar het tafelblad op gelijke hoogte ligt met de poten. Of waar het tafelblad boven de tafelpoot zweeft. Of een eettafel waar de poten terug vallen onder het blad.

 

Ruime keuze in verschillende houtsoorten. Voornamelijk hardhout zoals eiken, noten, acacia, kersen, teak, iroko, wenge. De houtenbladen zijn er in meerdere diktematen. Met doorgaande lamellen ofwel hele planken & vingerlas ofwel korte plankjes.  Mogelijkheden zijn per houtsoort anders.

 

Zoals hierboven staat beschreven is de keuze en variatie groot. Iedere tafel kan naar eigen stijl worden gemaakt. Bijvoorbeeld chic. Mooi Barca rvs tafelonderstel met een dunne 4x4cm poot en een 2cm dik donker Amerikaans noten tafelblad. Of juist met een dikke 10x10cm tafelpoot en een 4cm dik massief eikenhout rustiek tafelblad voor een robuuste eettafel.

 

Naast een eettafel is het mogelijk om in dezelfde stijl een salontafel, bijzettafel, sidetable of eettafelbank te laten maken. Voor een rustig interieur kan iedere tafel in hetzelfde model en houten tafelblad worden gemaakt. Maar het is ook leuk om verschillende rvs poten en variërende bladdikte te kiezen. Door  de materialen rvs & houtsoort blijft het een eenheid. Maar de verschillende vormen maken het speelser in huis.

 

Alle maatwerk rvs geslepen / geborsteld design tafels zijn ook leverbaar in brut rvs & poedercoat. Brut rvs is constructie staal. Dit heeft nagenoeg de gelijke robuuste uitstraling als gewoon staal. Maar hoeft niet gelakt te worden. Tafelonderstellen in brut rvs zijn zeer geschikt voor een industrieel uiterlijk. Lasnaden worden niet gepoetst en kan een krasje of productie tekst op staan. Dit maakt de tafel nog meer industrieel.

Poedercoat tafelpoten in zwart, wit of andere RAL kleur in drie soorten afwerking. Glans, mat ofwel 25% glans of fijn structuur lichte zandkorrel.

 

Advies op maat bij het samenstellen van een tafel? Neem dan gerust contact op, wij helpen graag!

 


Ga direct naar de webwinkel voor tafelonderstellen van GD-design!

Losse rvs design tafelpoten