Eettafels & meer, rvs met houten tafelblad op maat laten maken?

Direct alle tafels zien? Scroll dan door naar beneden!

Hier vindt je een ruim assortiment rvs tafels. Eettafels, bartafels, sidetables, salontafels, bijzettafels, plankdragers, eettafelblanken & badkamermeubels. Waarvan de tafelonderstellen en frames in drie verschillende afwerkingen kunnen worden gemaakt. Rvs geslepen / geborsteld voor een moderne & tijdloos design, brut staal voor een industriele tafel, zwarte, witte of ander kleur poedercoat tafelpoten voor een hippe trendy tafel. Alle modellen tafels, frames en meubelen kunnen gemaakt worden in meerdere pootdikten zowel vierkant als rechthoekig.

 

De tafelonderstellen en frames zijn vrij te combineren met een van de massieve tafelbladen. Acacia vingerlas, eiken A, eiken B, eiken rustiek, eiken vingerlas, eiken wagonplanken, eiken gestoomd, eiken fijn bezaagd, Amerikaans noten super prime, Europees noten vingerlas, kersen, wenge, bamboo naturel, bamboe caramel / coffee, teak, iroko.

Standaard bladdikte zijn 2cm, 2,5cm, 3cm & 4cm. Dit kan per houtsoort verschillen.

Op aanvraag kunnen randen van tafelbaden worden opgedikt. Voorbeeld, een tafelblad van 3cm dik kan 3cm worden opgedikt. Het tafelblad wordt dan 6cm dik.

 

Droomtafel 7 stappen plan!

Waarschijnlijk zie je je droomtafel al op je netvlies maar twijfel je nog over de afwerking van de tafelpoot of tafelblad. Dan kan het zeven plan je daarbij helpen. Hier vind je een beknopte samenvatting van de mogelijkheden naast elkaar. Ga direct naar “Droomtafel 7 stappen plan!”

 

Bezichtiging?

Vind je het lastig om online een keuze te maken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. De verschillende tafelpoot afwerkingen, houtsoorten tafelbladen & pootdikte kunnen dan worden getoond samen met een persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor een tafel van GD-design?

Wij streven naar de beste kwaliteit. Dit begint bij de inkoop van de materialen. Na jaren ervaring hebben wij met grote zorg de beste leveranciers geselecteerd om de mooiste tafels te kunnen leveren, 100% Nederlands product! Iedere bestelling wordt met de hand gemaakt en niet op tijd maar op kwaliteit. Wij leveren maatwerk met een verwachte levertijd van 3 tot 5 weken. Tafel kan geheel naar eigen smaak worden samen gesteld. Onze tafels zijn duurzaam en de tafelbladen worden vervaardigt uit FSC gekeurd hout. Wij zijn een familie bedrijf waar ruimte is voor persoonlijk contact.


Contact

GD-design

gevestigd in Tilburg

0031642920447


Vragen? 

Bel +316-42920447


    Volg ons