Onderhoud


Gebruik roestvrij stalen design meubelen

 

Rvs design meubelen zijn overal toepasbaar. In de woonkamer, keuken, badkamer of tuin. Roestvast staal is onverwoestbaar, het houdt zich staande in alle verschillende klimaten en weersomstandigheden. Of een rvs frame aan de kuststrook in de zoute lucht of op een plaats waar het veel regent en vriest staat. Het product zal trouw zijn dienst doen. Overigens wordt voor de kuststrook wel rvs 316 geadviseerd. Om eventuele roestvorming uit te sluiten.

Toch is het mogelijk dat u roestvorming ziet op rvs. Dit is oppervlakkig en eenvoudig af te poetsen.

Voorbeeld: U heeft een prachtige rvs design tafel in uw tuin en de buurman is bezig met een verbouwing waarvoor hij buiten gewoon staal aan het slijpen is. Hierbij komen ijzer deeltjes vrij in de lucht. De deeltjes kunnen neer dwarrelen op uw rvs design tafel. Waardoor er roestvorming zal ontstaan. Het zijn de deeltjes die corrosie zullen vormen op het frame. Waar de schijn ontstaat dat het frame roest. Het is niet het rvs dat roest maar de ijzer deeltjes die op het tafelonderstel zijn gedwarreld. Met de juiste middelen kunnen deze eenvoudig worden verwijderd omdat de roest op het rvs ligt.

 

 

Luxe product

 

Roestvrij staal  heeft een zeer positieve uitstraling. Het wordt gezien als lux, kwaliteit, statisch en duurzaam. En is goed te combineren met andere materialen.

 

Voorbeelden:

-Rvs design tafel met trespa plaat als tafelblad. Heeft een strak, modern, steriele uitstraling.

-Rvs design tafel met Amerikaans noten. Heeft een warme en luxe uitstraling.

-Rvs design tafel met gebruikt steigerhout. Heeft een stoere industriële uitstraling.

 

In welke samenstelling rvs zal worden gebruikt al meubelstuk. Het dient zich als ware eyecatcher in elke omgeving.

 

 

Mogelijkheden

 

Roestvast staal is terug te vinden in vele producten. Zoals; deurklink, handvat, keuken, handdoek rek,  badkamermeubel, lampen, tafels, salontafels, sidetable, tv meubel, tuinmeubelen enz.

 

Door keuze van koker materiaal kun je de uitstraling van bijvoorbeeld een tafel beïnvloeden. Wanneer men kiest voor een tafelpoot van koker 3x3cm wordt er een chique en elegante uitstraling verwezenlijkt. Als er voor een grove poot wordt gekozen van koker 10x10cm krijg je een zeer robuuste stoere uitstraling.

 

Rvs kokers zijn zowel brut als geslepen in vierkant, rechthoek en rond te verkrijgen in verschillende maten.

 

Vierkant: 1x1cm, 1,5x1,5cm, 2x2cm, 2,5x2,5cm, 3x3cm, 3,5x3,5cm, 4x4cm, 4,5x4,5cm, 5x5cm, 6x6cm, 7x7cm, 8x8cm, 10x10cm en 12x12cm

 

Rechthoek: 2x1cm, 2,5x1,5cm, 3x1cm, 3x1,5cm, 4x2cm, 5x2cm, 6x2cm, 6x4cm, 8x2cm, 8x4cm, 10x2cm, 10x4cm, 12x4cm en 12x6cm


Contact

GD-design

gevestigd in Tilburg

0031642920447