eikentafels

Eettafels, rvs tafelpoten met eiken tafelblad.

Een nieuwe eiken eettafel met een rvs tafelonderstel is stoer, mooi, modern & tijdloos. Het is een combinatie die in veel woonkamers zijn plek zal vinden. Eikenhout is erg goed te combineren met andere kleur tinten. Vele verschillende eetkamerstoelen zijn prima te matchen met een eiken eettafel & rvs tafelpoten. Of het nu een hippe gekleurde stoffen stoel of juist een chiquere leren fauteuil is.

 

Wat is jouw stijl? En hoe stel je de juiste tafel samen?

Modern, elegant & tijdloos. Subtielere lijnen maakt een ontwerp tafel modern en strak. Voor een eettafel tot 220 cm lengte kan er gekozen worden voor pootdikte 4x4 cm. En vanaf 220 cm lengte voor een 5x5 cm rvs poot. Samen met een 2 cm of 2,5 cm dik rustig egaal eiken A tafelblad is de juiste samenstelling voor deze stijl. Eiken A heeft een rustige uitstraling en is nagenoeg egaal & vrij van noesten.

Stoer & robuust. Tafel met dikke tafelpoten van 8x8 of 10x10 cm samen met een 4cm dik massief eiken rustiek tafelblad wil letterlijk en figuurlijk resulteren in een forse eetkamertafel die wil opvallen in elke ruimte waar hij mag staan. Door de noesten in het hout zwart te vullen wordt het tafelblad nog levendiger en robuuster. Eiken rustiek is erg levendig. Heeft grotere noesten en vaak meerdere tekeningen in het hout.

Modern & stoer. De twee uiterste stijlen hierboven beschreven kunnen ook worden samengevoegd voor evenwichtig ontwerp. Het is mogelijk om voor een rechthoekige tafelpoot te gaan zoals 6x4 of 8x4 cm. Aan de kopse kant blijft de poot elegant 4 cm en aan de lange zijden 6 of 8 cm. Dit samen met 3cm dik eikenblad is een evenwichtig design.

Hieronder staan voorbeelden van rvs eettafels, salontafels, bartafels & sidetables met eiken tafelblad. Alle tafelonderstellen & tafelbladen zijn vrij met elkaar samen te stellen. Je kan ook een set laten maken van bijvoorbeeld een eettafel & salontafel of een bartafel & sidetable. Alles is maatwerk. Gewenste afmetingen kunnen vrij worden opgegeven.

Advies of hulp? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!

 


Eettafel Barca, zwarte tafelpoten met eiken

/album/eettafel-barca-zwarte-tafelpoten-met-eiken/tafel-zwart-eiken-1-jpg/

—————

/album/eettafel-barca-zwarte-tafelpoten-met-eiken/tafel-zwart-eiken-1-2-jpg/

—————

/album/eettafel-barca-zwarte-tafelpoten-met-eiken/tafel-zwart-eiken-1-3-jpg/

——————————


Trendy eettafel met zwarte tafelpoten, poedercoat fijn struktuur. Het eiken A-kwaliteit tafelblad is 2cm dik en afgelakt met Skylt 2-componenten lak voor een onbehandelde matte afwerking. De tafel heeft een elegant overkomen door de afmetingen 240x90cm en het dunne tafelblad & pootdikte 4x4cm. Tafelonderstel is ook in het wit of andere RAL kleur verkrijgbaar.


Eettafel Milano, rvs met gestoomd eiken

/album/eettafel-milano-rvs-met-gestoomd-eiken/tafel-rvs-eiken-8-jpg/

—————

/album/eettafel-milano-rvs-met-gestoomd-eiken/tafel-rvs-eiken-8-1-jpg/

—————

/album/eettafel-milano-rvs-met-gestoomd-eiken/tafel-rvs-eiken-8-2-jpg/

——————————


Mooie tijdloze eettafel. Rvs geslepen / geborsteld tafelonderstel Milano met extra dike 10x10cm tafelpoot & 3cm dik gestoomd eiken. Door het stomen wordt het hout warm van kleur. Op de foto's is de tafel afgebeeld in de afmetingen 240x100x76cm. Hieraan kunnen zes eettkamerstoelen royaal worden geplaatst. 


Eettafel Barca, rvs tafelonderstel met eiken A

/album/eettafel-barca-met-eiken/tafel-rvs-eiken-1-jpg/

—————

/album/eettafel-barca-met-eiken/tafel-rvs-eiken-1-2-jpg/

—————

/album/eettafel-barca-met-eiken/tafel-rvs-eiken-1-3-jpg/

——————————


Eettafel, rvs geslepen onderstel model Barca met poot 4x4cm & 2cm dik eiken A tafelblad met doorgaande lamellen. Totaal afmetingen zijn 200x90x76cm. Tafel heeft een elegante moderne uitstraling door de dunnere tafelpoten & eikenblad. De keuze voor breedtemaat 90cm in plaats van 100cm versterkt dit.


Keukentafel Barca, rvs tafelpoten met eiken

/album/keukentafel-barca-met-eiken/tafel-rvs-eiken-2-jpg/

—————

/album/keukentafel-barca-met-eiken/keukentafel-rvs-eik-1-2-jpg/

—————

/album/keukentafel-barca-met-eiken/keukentafel-rvs-eik-1-3-jpg/

——————————


Leuke moderne keukentafel met rvs tafelonderstel Barca en eiken tafelblad. Ondanks de kleinere afmetingen 130x90x76cm is er voldoende ruimte voor een ontbijtje en een krant. De tafel heeft de minimale rvs pootdikte van 4x4cm en 2cm dik eikenblad.


Bartafel Barca, rvs met eiken rustiek & dubbele voetsteun

/album/bartafel-barca-met-eiken-rustiek-dubbele-voetsteun/bartafel-rvs-eiken-2-jpg/

—————

/album/bartafel-barca-met-eiken-rustiek-dubbele-voetsteun/bartafel-rvs-eiken-1-2-jpg/

—————

/album/bartafel-barca-met-eiken-rustiek-dubbele-voetsteun/bartafel-rvs-eiken-1-3-jpg/

——————————


Stoere bartafel met 8x8cm rvs geslepen poten en massief eiken rustiek 4cm dik. Afmetingen 120x80x95cm. Kleinere formaat samen met grove gebruikte materialen en de dubbele voetbalk maakt deze bartafel trendy met een industriele touch. Het tafelblad is erg levendig met lichte & donkere kleur tinten.


Salontafel Quatro, wit tafelonderstel met eiken B

/album/salontafel-quatro-met-eiken-b/salontafel-wit-eiken-1-jpg/

—————

/album/salontafel-quatro-met-eiken-b/salontafel-wit-eiken-1-2-jpg/

——————————


Witte stalen tafelpoten is een op komende trend. Pootdikte 8x4cm poedercoat fijn structuur (fijne korrel) voor ruwere uitstraling in combinatie met 4cm dik eiken B houtenblad. B-kwaliteit ligt tussen eiken A & rustiek in. Met hier en daar een noest & verkleuring maar toch tamelijk rustig. Om het hout te beschermen is het behandeld met SKylt lak voor een onbahndelde uitstraling. 


Industriele Bartafel Barca, brut rvs met eiken & voetbalk

/album/industriele-bartafel-barca-brut-rvs-met-eiken-voetbalk/bartafel-staal-eiken-1-jpg/

—————

/album/industriele-bartafel-barca-brut-rvs-met-eiken-voetbalk/bartafel-staal-eiken-1-2-jpg/

—————

/album/industriele-bartafel-barca-brut-rvs-met-eiken-voetbalk/bartafel-staal-eiken-1-3-jpg/

——————————


Bartafel met brut rvs onderstel & 4cm dik massief eiken rustiek. De grove materialen en onbewerkte lasnaden zorgen voor een industrieel uiterlijk. Het tafelonderstel heeft 6x6cm dikke tafelepoten en een 5x5cm dikke voetensteun. Noesten van het eikenhout zijn zwart gestopt om de ruige uitstraling te versterken.Totaal afmetingen op de afbeeldingen zijn 180x90x95cm.


Bijzettafels Kubus, zwart tafelonderstel met fijn bezaagd eiken

/album/bijzettafels-kubus-met-fijn-bezaagd-eiken/bijzettafel-zwart-eiken-1-jpg/

—————

/album/bijzettafels-kubus-met-fijn-bezaagd-eiken/bijzettafel-zwart-eiken-1-2-jpg/

—————

/album/bijzettafels-kubus-met-fijn-bezaagd-eiken/bijzettafel-zwart-eiken-1-3-jpg/

——————————


Trendy bijzettafels Kubus met zwarte tafelpoten en fijn bezaagd eiken. De bovenkant van de tafelbladen is opgeruwd voor een stoer uiterlijk. Het eikenhout is behandeld met Osmo olie om de  bladen te beschermen en de kleuren meer naar boven te laten komen. Afmetingen van de tafeltjes zijn 35x35x50cm. Tip! Deze hippe bijzettafeltjes zijn ook erg leuk als nachtkastjes.


Sidetable Vanna, brut rvs met eiken wagonplanken

/album/sidetable-vanna-met-eiken-wagonplanken/sidetable-vanna-8x4-brut-wagon-skylt-5-jpg1/

—————

/album/sidetable-vanna-met-eiken-wagonplanken/sidetable-industrieel-staal-wagonplanken-1-2-jpg/

—————

/album/sidetable-vanna-met-eiken-wagonplanken/sidetable-industrieel-staal-wagonplanken-1-3-jpg/

——————————


Industriele sidetable met brut rvs tafelpoten en eiken wagonplanken. Deze stoere sidetable bied ook ruimte om met je laptop aan te werken. De gave roestvast stalen brut poot is 8x4cm & het tafelblad is 4cm dik en behandeld met Skylt lak om de tafel gebruiksvriendelijk te maken. Totale afmetingen zijn 150x48x78cm.


Sidetable Monaco, rvs tafelpoten met eiken A

/album/sidetable-monaco-met-eiken1/sidetable-rvs-eiken-2-jpg/

—————

/album/sidetable-monaco-met-eiken1/sidetable-rvs-eiken-2-1-jpg/

——————————


Sidetable is modern & tijdloos door tafelonderstel met 4cm dikke poten en 3cm dik blad. De afmetingen van de wandtafel zijn 100x30x80cm. Als optie is het mogelijk om de tafel van een extra legplank te voorzien.