27 frebruari 2017

Een bartafel heeft iets speciaals.....

Ontbijten met het gezin of een kopje thee met de buurvrouw in de keuken aan een bartafel doet iets extra's qua gezelligheid. Ook tijdens het koken als een van de kinderen of  partner plaats neemt aan de hoge tafel is gezellig. Natuurlijk is een grote bartafel in de woonkamer met acht krukken er omheen sfeervol om met familie of vrienden te genieten van een diner.
 
Bij GD-design kun je je eigen pronkstuk ontwerpen door het samen stellen van type tafelpoot, houtsoort, blad- & pootdikte. Hoe gaat jouw bartafel eruit zien? 

24 februari 2017

Opening webwinkel RVS tafelpoten!

Eindelijk is het zover, GD-design is een webwinkel gestart voor Roestvrij stalen tafelonderstellen op maat! Directe prijs berekening en mogelijkheid tot bestellen. Het assortiment wordt continu aangevuld, vernieuwd en voorzien van nieuwe opties in afwerking. Ook direct leverbare producten gaan wij in de toekomst aanbieden. Klik op de ondertsaande link om een kijkje te nemen.
 

Ga direct naar de webwinkel voor tafelonderstellen van GD-design!

www.gd-design.nl

 


13 december 2016

Oud tafelblad? Nieuwe maatwerk roestvrij stalen design poten.

Geef een oude tafel nieuw leven met nieuwe RVS design poten op maat. Creëer zelf een nieuw meubelstuk voor in uw huis.
 
Soms ben je nog steeds tevreden over de tafel die je ooit hebt gekocht, maar ben je toch toe aan iets anders. Door te kiezen voor een roestvrij stalen design frame en je oude tafelblad creëer je een unieke tafel, wat een ware eyecatcher voor je interieur zal zijn. Wij hebben meerdere modellen frames in onze collectie. Je kunt kiezen uit verschillende pootdiktes en afwerkingen. Ga je voor een trendy poedercoating of industrieel BRUT maar je kunt natuurlijk ook voor een strakke uitstraling gaan met geslepen RVS. Mogelijkheden genoeg!
 
Uiteraard mag je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies op maat!


22 november 2016

#Inspiratie


Er zijn veel trends op het gebied van wonen, één daarvan is de stalen U-poot. Het model 'Vanna' uit ons assortiment past zeer goed bij deze woontrend. 
Omdat niet ieder huis even groot is, leveren wij RVS design meubelen op maat voor onze klanten. Je kunt zelf de tafel naar wens stijlen. Met de juiste afwerking en tafelblad creëer je een prachtige blikvanger in je huis.
 
Kies je voor een dunne RVS koker of juist voor een grovere poot? Wordt het frame afgewerkt met een poedercoating of ga je voor strak roestvrij staal? Het bepaald allemaal de sfeer in je huis.
 
Hou jij van een Scandinavisch interieur? Ga dan voor een witte poedercoating met een gemiddelde koker en maak het geheel af met een beuken tafelblad. 
 
Wat we nu ook veel terug zien in de winkels zijn industriële meubelen. Ook deze trend is makkelijk te verwezenlijken met het model 'Vanna', ga voor een dikke koker en kies voor een zwarte poedercoating in fijn structuur of voor een brut RVS poot voor een stoere uitstraling met een massief eiken tafelblad maak je het helemaal af.
 
Je kunt er zelf voor kiezen om je eetkamertafel te laten matchen met je salontafel. Zo word je woning één geheel, wil je het helemaal af maken kies dan voor een bijpassende sidetable.

 

 


1 november 2016

Even voorstellen...

Welkom op onze blog, ik zal hier kort proberen uit te leggen waar GD-design voor staat. Wij maken RVS design producten voor binnen en buiten gebruik. Met volop keus in de beste kwaliteit houtsoorten.

Naast de vaste modellen en combinaties kun je bij GD-design ook terecht voor maatwerk. Wij hanteren geen vaste maatvoering, alle geleverde producten hebben een korte levertijd en worden op bestelling gemaakt.

 

GD-design staat voor:
  • kwaliteit        
  • uitstraling
  • persoonlijk 
 

Met deze blog willen wij jou inspireren op het gebied van wonen en interieur.

 

Contact

GD-design

gevestigd in Tilburg

+31642920447